loading...
بلورین چت|حباب چت| اسان چت |نازنین چت|چت
!ԹʍɿՐ! بازدید : 69 شنبه 11 مهر 1394 نظرات (0)
!ԹʍɿՐ! بازدید : 475 شنبه 11 مهر 1394 نظرات (0)

در ابتدا لیست کاملی از کلمات کلیدی مورد نظرتان آماده کنید، تعداد کلمات کلیدی در این لیست محدودیتی ندارد. تا جایی که می توانید از منابع مختلف مانند سایت های رقیب در یافتن ایده های مناسب برای کلمات کلیدی بهره بگیرید، غلط های املایی احتمالی را لحاظ کنید و عبارت های دو، سه و چهار کلمه ای را نیز در کلمات کلیدی خود بگنجانید. در بهینه سازی سایت یا همان سئو انتخاب کلمات کلیدی مناسب نقش بسزایی را ایفا می کنند پس زمان کافی برای این کار صرف کنید. لیست اولیه کلمات کلیدی شما می تواند در حدود 300 یا 400 کلمه و عبارت را شامل شود که برای تازه کاران می تواند مناسب باشد ولی اجازه دهید که درکنار هم این لیست در حد امکان کوتاه کرده و کلمات کلیدی مناسب را از میان آنها انتخاب کنیم.

ساخت لیست نهایی کلمات کلیدی

 

محاسبه شاخص KEI

با استفاده از چوب جادویی سئو یعنی شاخص بازدهی کلمات کلیدی (KEI: Keyword Efficiency Index) مشخص می شود که از هر کلمه یا عبارت انتظار چه تعداد ورودی از موتورهای جستجو را باید داشته باشید. هرچقدر این شاخص بالاتر باشد کلمات کلیدی مناسب تر هستند.

عوامل موثر در کیفیت کلمات کلیدی به شرح زیر است:

ارتباط (R: Relevance)

در واقع همان میزان ارتباط کلمات کلیدی شما با مطالب موجود در صفحه و آن چیزی که به کاربران ارائه می دهید است.

ما کلمات کلیدی را با توجه به این فاکتور به سه دسته تقسیم می کنیم و براساس میزان ارتباط آنها با سایت نمره ی 1، 2 و یا سه برایشان منظور می کنیم و در یک ستون جدا در فایل اکسل در مقابل  هر کلمه کلیدی یادداشت می کنیم.

1 برای ارتباط زیاد

2 برای ارتباط متوسط

3 برای ارتباط کم

تعداد جستجو (Sv: Search Volume)

که نشانگر تعداد دفعات جستجوی کلمات کلیدی مورد نظر توسط کاربران در طول یک ماه می باشد.

ابزارهای مناسب گوناگونی برای این کار موجود است برای مثال با استفاده از Wordtracker و جستجوی کلمه مورد نظر (برای مثال free ecard) نتایجی شبیه به عکس زیر به شما نمایش می دهد که در آن تعداد جستجوی ماهانه برای کلمه مورد نظر توسظ کاربران و همچنین کلمات کلیدی پیشنهادی دیگری قابل مشاهده است. برای مثال کلمه کلیدی free ecard در هر روز 11384 بار و نتیجتا 347201 بار در ماه نمایش داده می شود.

تعداد-جستجوی-کلمات-کلیدی

تعداد جستجوی کلمات کلیدی

نکته ای که در این بخش باید به آن توجه کنید آن است که این ابزار کلمات کلیدی فارسی را پشتیبانی نمی کند و بهتر است که برای یافتن کلمات کلیدی مناسب فارسی در این بخش از سرویس رایگان Google Adwords استفاده کنید که زبان فارسی را بخوبی پشتیبانی می کند و کلمات کلیدی دیگری را نیز به شما پیشنهاد می دهد.

در پایان ستون دیگری به فایل اکسل اضافه می کنیم و نتایج این بخش را برای هر کلمه کلیدی در آن قرار میدهیم.

رقابت (C: Competition)

به شما نشان می دهد که چه تعداد از رقیبان صفحه خود را برای این کلمات کلیدی سئو کرده اند. در واقع تمام سایتهایی که کلمات کلیدی مشابه به شما دارند رقبای آنلاین شما در جذب کاربران هستند. نتیجتا کلمات کلیدی که رقبای کمتری برای شما به همراه دارند شاخص بالاتری خواهند داشت و برای شما کلمات کلیدی مناسب تری هستند.

تشخیص میزان رقابت راه ساده ای دارد. در موتور جستجوی گوگل کلمات کلیدی مورد نظرتان را جستجو کنید و با توجه به تصویر زیر این معیار را بدست خواهید آورد. در گذشته مطلبی در این بلاگ منتشر شده با عنوان موتور جستجوی گوگل – 11 نکته کاربردی که رجوع به آن می تواند برای انجام بهتر این مرحله به شما کمک کند.

رقابت در کلمه کلیدی

رقابت در کلمه کلیدی

در ستون دیگری از فایل اکسلی که تهیه کردید نتایج این بخش را برای هر کلمه کلیدی در مقابل آن قرار دهید. در نهایت جدولی به شکل زیر خواهید داشت:

جدول کلمات کلیدی

جدول کلمات کلیدی

[box type=”shadow”]

ارتباط بیشتر، تعداد جستجوی بیشتر و رقبای کمتر

شاخص شما را برای کلمات کلیدی افزایش می دهد

[/box]

در ادامه به محاسبه شاخص هر کلمه کلیدی یا KEI میپردازیم:

در فرمول کلاسیک که به شکل زیر است میزان ارتباط نقشی ندارد.

فرمول تعیین شاخص

فرمول تعیین شاخص

ولی با استفاده از فرمول جدید به شکل زیر می توانید نقش ارتباط با محتوا را نیز در فرمول لحاظ کنید و تخمین مناسب تری بدست آورید.

فرمول بهینه برای تعیین شاخص

فرمول بهینه برای تعیین شاخص

حالا ستون دیگری به فایل اکسل اضافه می کنیم و با استفاده از فرمول گذاری در اکسل که در شکل نمایش داده ایم به محاسبه شاخص بازدهی کلمات کلیدی می پردازیم.

لیست نهایی کلمات کلیدی

لیست نهایی کلمات کلیدی

انتخاب بهترین کلمات کلیدی

در ابتدا تمام کلمات کلیدی را بر اساس شاخص بازدهی مرتب کنید، همانطور که قبلا اشاره کردیم بالا بودن شاخص بازدهی نشانگر کلمه کلیدی مناسب تر است.

شما برای افزایش بازدید سایتتان از موتورهای جستجو نیاز به کلمات کلیدی زیادی ندارید. 5 کلمه کلیدی برتر را انتخاب کنید و به انها رنگ سبز دهید سپس 30 کلمه کلیدی مناسب بعدی را انتخاب کرده و با رنگ زرد مشخص کنید و 65 کلمه کلیدی بعدی را بعنوان مکمل با رنگ قرمز متمایز کنید.

در پایان لیست مناسبی از کلمات کلیدی دارید که رنگ سبز را بعنوان اولین انتخاب، رنگ زرد را بعنوان گزینه بعدی و رنگ قرمز را تنها در موارد خاص بکار بگیرید.

!ԹʍɿՐ! بازدید : 58 دوشنبه 06 مهر 1394 نظرات (1)

جایگاه کلمات کلیدی سایت در وبمستر گوگل

هدف از تولید محتوا در کنار جلب رضایت کاربران، افزایش ورودی سایت از متورهای جستجو می باشد. به همین منظور وبمستران هر صفحه از سایت خود و یا هر مطلب جدید را متناسب با عبارت یا کلمه کلیدی خود سئو میکنند، رعایت نکات مربوط به سئو مطالب و هدف گذاری بر روی یک عبارت مشخص به معنی موفقیت صد در صدی در رنکینگ نتایج گوگل نخواهد بود، با این وجود در بسیاری از موارد صفحات شما برای کلماتی مناسب ولی متفاوت با هدف گذاری شما جایگاه مناسبی کسب میکنند.
وبمستر گوگل و بطور مشخص بخش Search Queries امکان شناسایی این کلمات را به شما خواهد داد. همچنین اطلاعاتی در مورد تغییر جایگاه شما برای هر کلمه کلیدی و تعداد بازدیدکننده جذب شده از طریق آن به سایت نیز براحتی از همین بخش قابل مشاهده است. در این مقاله از بلاگسیما قصد داریم تا شما را با امکانات بخش Search Queries آشنا کرده و نحوه استفاده از هرکدام را به شما معرفی کنیم. اطلاعات اولیه از بخش پشتیبانی وبمستر گوگل برداشت شده و با استفاده از تجربیات کارشناسان وبسیما توضیحات تکمیلی را به آن افزوده ایم.

search queriesبخش Search Queries در قسمت Search Traffic از منوی سمت چپ وبمستر قابل دسترسی می باشد. این بخش که به شما اطلاعاتی در مورد جایگاه سایت خود برای کلمات کلیدی مختلف در نتایج جستجو، صفحاتی که بیشترین بازدیدکننده از گوگل را داشته اند و تغییر رتبه شما برای هر کلمه ارائه میدهد. بطور پیش فرض اطلاعات برای یک دوره 30 روزه نمایش داده میشوند و میزان تغییرات درواقع مقایسه دوره یک ماهه با دوره یک ماهه قبل می باشد.

اطلاعات صفحه Search Queries

با ورود به این صفحه شما با اطلاعات گوناگونی در مورد کلمات کلیدی اصلی سایت خود روبرو خواهید شد که در اینجا هریک را بصورت مجزا بررسی خواهیم کرد، در نظر داشته باشید که کلیه اطلاعات مربوط به عملکرد سایت شما در 30 روز اخیر می باشند:

Queries
تعداد کل عبارات با کلمات کلیدی که کاربران با جستجوی آنها در یک ماه اخیر به یکی از صفحات سایت شما ارجاع داده شده اند.

Query list
نمایش لیستی از کلمات کلیدی اصلی سایت شما که با جستجوی کاربران درگوگل صفحات شما نمایش داده شده اند. وبمستر گوگل تا 2000 کلمه کلیدی را که حداقل یک یا دوبار صفحات شما را به کاربران پیشنهاد داده اند در این بخش نمایش میدهد.

Impressions
تعداد دفعاتی که صفحات سایت شما برای کلمه کلیدی مورد نظر در نتایج گوگل ظاهر شده اند. به این معنی که ممکن است شما در رتبه هشتم گوگل باشید و کاربر بر روی نتیجه اول یا دوم کلیک کرده باشد ولی با توجه به اینکه صفحه شما در دسترس و معرض دید کاربران بوده اطلاعات آن در این بخش نمایش داده میشود. مقایسه این عدد با تعداد کلیک کاربران میتواند معیار مناسبی برای میزان جذابیت عنوان های مطالب شما باشد، در نظر داشته باشید که درصد بدست آمده را باید با عدد مورد انتظار مقایسه کنید.
درصد کلیک کاربران بر روی نتایج گوگل براساس رتبه آنها در مقاله ای با عنوان چرا باید صفحه اول گوگل باشیم ارائه شده است. بطور مثال اگر شما رتبه دوم نتایج گوگل در یک کلمه کلیدی خاص را داشته باشید بطور متوسط 12.5 درصد از کاربران به سایت شما مراجعه خواهند کرد، مقایسه این عدد با درصدی که گوگل وبمستر به شما نشان میدهد نشان دهنده میزان جذابیت عناوین سایت شما است. اگر در رتبه دوم گوگل هستید و تنها 8 درصد از کاربران را به خود جذب میکنید بهتر است که بازنگری اساسی در نحوه نمایش صفحات خود در گوگل داشته باشید!

جایگاه کلمات کلیدی

نمایش اطلاعات جامع و نمودار زمانی برای جایگاه کلمات کلیدی در وبمستر

Clicks
همانطور که از نام آن مشخص است تعداد کلیک کاربران بر روی صفحات شما در گوگل را نشان داده و در عمل تعداد بازدیدکنندگان جذب شده از این موتور جستجو است. این اعداد معمولا گرد میشوند و ممکن است تفاوتی اندک با نتایجی که از آمارگیر خود بدست می آورید مشاهده کنید.

CTR – Clickthrough Rate
این معیار از تقسیم دو معیار قبلی برهم بدست می آید و نشان دهنده درصد کاربرانی است که بر روی لینک صفحات شما در نتایج گوگل کلیک کرده اند. بطور مثال اگر صفحات شما برای یک کلمه خاص به 100 کاربر نمایش داده شوند و تنها 9 نفر بر روی لینک شما کلیک کرده باشند CTR شما 9 درصد خواهد بود.

Average Position
رتبه میانگین به شما نشان میدهد که صفحه ای از سایت شما که برای این کلمه کلیدی مناسب تشخیص داده شده معمولا چه رتبه ای را در نتایج گوگل کسب میکند. رتبه بندی گوگل بسته به موقعیت جغرافیایی، سابقه جستجوی افراد، صفحاتی که بازدید کرده اند و بسیاری عوامل دیگر تغییر میکند بطوریکه ممکن است در یک فاصله زمانی چند ساعته نتایجی که به خود شما نمایش داده میشود تغییرات یک یا دو پله ای در جایگاه خود داشته باشند. Average Position در عمل میانگینی از جایگاه کلمات کلیدی شما در نتایج برای کاربران مختلف در سرتاسر دنیا می باشد و بهترین معیار جهت تعیین رتبه واقعی.

شما حداکثر میتوانید اطلاعات مربوط به 90 روز را مورد بررسی قرار دهید ولی تغییرات در جایگاه هر عبارت در بازه های زمانی 30 روزه یا کمتر قابل مقایسه است.

فیلتر کردن نتایج کلمات کلیدی

در بخش Filters به شما این امکان داده شده است که کلمات کلیدی را با توجه به اهداف خود محدود کنید. در حالت کلی ممکن است لیست کلمات بسیار طولانی باشد و تعداد زیادی از آنها نیز بی ارزش بنظر برسند. امکان فیلتر کردن براساس محل کاربران، درصد کلیک (CTR) و یا حتی کلمات کلیدی ستاره دار (که خود شما انتخاب کرده اید) در این قسمت فراهم شده است.

لیست تعیین جایگاه کلمات کلیدی

نمایش جدولی از کلمات کلیدی بهمراه اطلاعتی از جایگاه آنها، تعداد کلیک و تعداد نمایش

در حالت پیش فرض لیست کلمات کلیدی براساس بیشترین تعداد Impression نمایش داده میشود ولی شما میتوانید با کلیک بر روی هر یک از معیارهای معرفی شده در بخش قبل که در سطر اول نتایج قرار دارند، جایگاه کلمات کلیدی خود را مرتب کنید. بعنوان مثال با کلیک بر روی Average Position کلماتی که بهترین جایگاه را دارند بالاتر قرار میگیرند و با کلیک دوباره بر روی آن نتایج معکوس شده و کلماتی که بدترین جایگاه را دارند بالاتر خواهند بود.
در بالای لیست کلمات کلیدی دو گزینه Basic و With Change قرار داده شده که در حالت پیش فرض بر روی Basic میباشد. با کلیک بر روی گزینه With Change در کنار هر ستون از جدول بخش دیگری اضافه خواهد شد که میزان تغییرات آن معیار را نسبت به دوره یک ماهه قبل به شما نشان میدهد. شما میتوانید رتبه بندی کلمات کلیدی در جدول را براساس تغییرات نیز مشاهده کنید و لیستی از کلماتی که بیشترین پیشرفت یا پس رفت را داشته اند دریافت کنید.

ارزش جایگاه کلمات کلیدی

ممکن است شما در بسیاری از کلمات کلیدی جایگاه مناسبی کسب کرده باشید ولی آیا برای شما سودی بهمراه خواهند داشت؟ مقایسه اطلاعات این بخش به شما این امکان را میدهد که ارزش واقعی کلمات کلیدی و کسب جایگاه در آنها را بشناسید. بعنوان مثال شما ممکن است رتبه هشتم را برای یک عبارت خاص داشته باشید و در عبارت دیگری رتبه اول را کسب کنید ولی تعداد کلیک و نمایش به کاربران برای عبارتی که در آن هشتم هستید بیشتر است. مقایسه های اینچنین میان کلمات کلیدی به شما کمک میکند تا ارزش واقعی هرکدام را درک کنید. کسب رتبه اول گوگل هدف اصلی شما نیست بلکه هدف اصلی جذب بازدیدکننده از گوگل می باشد، همین امر اهمیت هدف گذاری روی کلمات کلیدی و کاربرد ابزار Keyword Planner را بیش از پیش نشان میدهد.

در نظر داشته باشید که نتایج موجود در بخش Search Queries براساس عملکرد کاربران در اینترنت ارائه میشود و در بسیاری از موارد جایگاه کلمات کلیدی در آن تفاوت زیادی با واقعیت دارد! برای دستیابی به اطلاعات دقیق باید کمی صبر داشته باشید تا تعداد مشاهدات و یا کلیک یک عبارت به رقم قابل توجهی برسد تا بتوانید به درستی جایگاه و ارزش آن را تعیین کنید. عباراتی که کمتر از 30 بار در ماه موجب نمایش سایت شما به کاربران میشوند معمولا با اطلاعاتی ناقص و نادرست همراه هستند و نباید ملاک تصمیم گیری شما قرار گیرند.

در صورت وجود هرگونه ابهام درباره اطلاعات این بخش و یا اشکالات احتمالی در نحوه ارائه مطالب میتوانید با ارسال دیدگاه کارشناسان وبسیما را در جریان قرار داده و از نظرات آنها در این زمینه استفاده کنید

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 54
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 10
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 12
  • باردید دیروز : 11
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 28
  • بازدید ماه : 223
  • بازدید سال : 10,803
  • بازدید کلی : 105,329